Vali Golovca

Vali Golovca - antrenot inot
Instructor - antrenor de inot
+4 0728166199

Numele meu este Golovca Valentin și am început să practic înotul înca de la vârsta de 7 ani, iar de atunci și până în prezent pasiunea mea pentru acest sport nu poate fi descrisă în cuvinte. După o experientă de 12 ani în înotul competitiv, cu clasări pe cele mai înalte trepte ale podiumului atât pe plan național cât și internațional, am hotărât să mă retrag din scena competiționala și să pășesc în spatele acesteia cu scopul de a-i ajuta și de a-i ghida pe cei care doresc să practice acest sport.
Am fost elev într-un liceu cu program sportiv, în urma căruia am dobândit atestatul de instructor, iar în următorii ani, mânat de aceeași pasiune, am continuat să îmi îmbunătățesc cunoștințele, terminând programul de licența "Sport și Perfotmanță Motrică" în cadrul Universitații Naționale de Educație Fizică și Sport București, unde în prezent îmi continui studiile în programul de masterat.
Sunt o fire calmă și îmi place să predau într-o manieră cât mai călduroasă și ușor de înțeles atât pentru cei avansați cât şi pentru cei începători.
Abia aștept să ne cunoaștem.