Tarife si orar

Tarife program: invata sa inoti si perfectionare copii

Tarifele sunt valabile pe perioada de 1 luna din momentul incheierii acestuia:

- 4 sedinte pe luna - 240 lei;
- 8 sedinte pe luna - 400 lei;
- 10 sedinte pe luna - 450 lei;
- 12 sedinte pe luna - 500 lei;
- Reducere 10% la achizitionarea unui abonament platit in avans pe 3 luni (ex: abonament 8 sedinte: 3 x 400 = 1200 lei - 10% = 1080 lei - 24 sedinte);
- Abonament Family (2 sau mai multi frati) 8 sedinte sau mai multe pe luna pentru fiecare cursant - reducere 10% din total;
- Abonament nelimitat pentru un copil pe luna - 700 lei;
- O sedinta la grupa copii - 60 lei.

Orele individuale se comunica instructorilor personal sau conducerii clubului.
Golovca Valentin: 0752 183 685
Stefania Ion: 0752 183 685
Iuliana Elena Carp: 0726 247 868
Sergiu Denis Deznan: 0752 183 685
Pentru informatii suplimentare, sugestii si reclamatii va rugam sa contactati direct presedintele clubului, Sergiu Denis Deznan, pe adresa de email contact@swimfactory.ro sau la numarul de telefon 0752 183 685.

 

Orar Swim Factory

Luni - Vineri:
- 15.00 - 20.00 (la 19.00 fiind ultimul curs)

Sambata:
- 10.00 - 13.00 (la 12.00 fiind ultimul curs)

Duminica:
- inchis.

Tarife - invata sa inoti si perfectionare pentru adulti

- 8 sedinte pe luna - 440 lei 
- 10 sedinte pe luna - 530 lei 
- 12 sedinte pe luna - 600 lei 
- O sedinta la grup adulti - 60 lei
 
Abonamentet individuale:
- O sedinta individuala - 130 lei
- Abonament 4 sedinte individuale pe luna - 440 lei
- Abonament 8 sedinte individuale pe luna - 800 lei

 

Piscinele sunt incalzite?
Bazinele unde ne desfasuram activitatea sunt in interior si sunt incalzite. Bazinul mare, 50X25 meste incalzita la o temperatura medie de 27° C, oferind inot pe tot parcursul anului. Bazinul mic, 25X12,5 m este mai potrivit copii mici si nivelele incepatoare cu incalzire la 29° C. Calitatea apei din bazin este verificata in mod regulat si mentinuta in mod consecvent.
Care este politica de valabilitate a abonamentelor?
Abonamentele au o valabilitate de 1 luna - timp suficient pentru a finaliza numarul de sedinte necesar. Anularile sunt necesare cu doua saptamani inainte de urmatoarea data de plata a  noului abonament pentru a opri lectiile la sfarsitul lunii. Acest lucru este necesar pentru a putea planifica corect orele ramase in abonament.
De ce trebuie sa ramana parintii pentru a viziona clasa?
Parintii care urmaresc copiii sa invete sa inoate au un rol important in construirea increderii copilului lor, laudand eforturile lor dupa finalizarea orei de inot. De asemenea, ca masura de siguranta, parintii trebuie sa supravegheze fratii care nu se afla in bazin.
De ce SWIM FACTORY nu invata copiii la nivelele incepatoare sa inoate cu ajutorul colacului?
Colacul da copiilor mici un sentiment fals de securitate si incredere in apa. Programul nostru de predare este conceput pentru a invata copiii sa inoate cu propria flotabilitate. Noi credem ca este mai sigur pentru un copil mic sau copil sa-si cunoasca propria flotabilitate si sa devina prudenti in apa in timp ce isi construieste increderea in apa.
La ce nivel va fi copilul meu?
Inotatorii de la fiecare nivel vor avea o varsta, o abilitate si un standard similar, bazat pe evaluarea inotului. Copiii sunt evaluati continuu pentru incadrati un nivel potrivit, nu asteptam pana la sfarsitul termenului pentru a finaliza evaluarile. Inotatorii vor fi plasati imediat la nivelul urmator daca acestia sunt pregatiti. Daca inotatorul trebuie sa fie mutat la un nivel diferit, parintii vor fi anuntati de catre instructorul de inot pentru a va reprograma clasa.
Ce sa aduc cu mine la bazin?
Veti avea nevoie de costum/slip de baie (in cazul domnisoarelor si doamnelor este recomandat costum intreg de inot), prosop, papuci pentru bazin (slapi), casca de inot, ochelari de protectie/inot (apa fiind tratata cu clor - adesea ochii se irita si este nevoie de ochelari de protectie/inot). Copiii sunt incurajati sa poarte ochelari de protectie iar pentru inotatorii de la nivelele superioare este recomandat sa aduca o sticla de apa.