Seren Ibraim

Seren Ibraim - Instructor - antrenor de inot
Instructor - antrenor de inot
+4 0734973266

Mă numesc Seren Ibraim și am descoperit lumea înotului la varsta de 8 ani, când părinții mei au decis să mă înscrie la primele mele lecții pentru că, fiind nascută la mare, era imposibil să nu știu măcar tehnicile de bază.

Ușor, am înaintat spre sportul de performanța, ajungând să particip la diverse competiții naționale. De atunci a început povestea mea care continuă până în prezent și care va continua mult timp de acum înainte. De mică am iubit apa, iar dorința mea este aceea de a-i ajuta și pe alții să împărtășească aceeași iubire; tocmai de aceea am urmat cursurile de instructor de înot la vârsta de 18 ani, imediat după ce am decis să urmez și cursurile Facultății de Stomatologie din cadrul UMF “Carol Davila” din București. Pentru că sunt o fire ambițioasă, am urmat și cursul de arbitri categoria 1 înot organizat de către FRNPM, iar în prezent arbitrez și în cadrul competițiilor naționale. Continui să înot cu mare plăcere de fiecare dată când am oportunitatea pentru că este cel mai frumos sentiment acela pe care îl ai atunci când te afli în apă, indiferent că este vorba despre apa din bazin sau despre ape deschise. Acest sentiment este unul ce nu are termen de comparație și pe care îl vom descoperi împreună.

Înotul m-a învățat să fiu o persoană echilibrată, organizată, prietenoasă, răbdatoare, deschisă și care acceptă orice provocare; fapt pentru care îndrăgesc și sunt îndragită de oricine își dorește să învețe să înoate. Vă aștept cu drag!